Linija Exclusive

 • Amarena

  7.30 (55.00 kn)19.25 (145.04 kn)

  Naša "Amarena" je spoj vrhunske lozovače, najkvalitetnijih svježih plodova čuvene višnje "Maraske" i najfinijeg meda od bagrema. Proizvodi se na tradicionalan način uz maceraciju zrelih plodova od 6 mjeseci bez dodataka šećera, umjetnih aroma i bojila. Karakteristična organoleptička svojstva i izuzetna voćna aroma višnje "Maraske" čine da je ovaj liker vrlo popularan među ljubiteljima dobre kapljice. "Amarena" je na ovogodišnjoj smotri domaćih rakija u Humu nagrađivana zlatnom medaljom.

 • Biska

  3.31 (24.94 kn)19.25 (145.04 kn)

  Ova vrhunska rakija nastaje strogo kontroliranom fermentacijom od najkvalitetnijih plodova vinove loze, djelovanjem posebno selektiranih voćnih kvasaca, a zatim se pažljivo radi fina destilacija. Proizvodi se na tradicionalan način tromjesečnom maceracijom lista imele u lozovači.  U pravilu, rakija "Biska" prije konzumiranja zrije jednu godinu kako bi dobila karakteristična organoleptička svojstva tipične i daleko poznate rakije ovog podneblja.

 • Borovnica

  7.30 (55.00 kn)19.25 (145.04 kn)

  Ovaj popularni liker spoj je vrhunske rakije lozovače koja nastaje strogo kontroliranom fermentacijom od najkvalitetnijeg grožđa, najfinijeg bagremovog meda i ploda divlje borovnice. Proizvodi se na tradicionalan način bez dodataka šećera, umjetnih aroma i bojila. Divlja borovnica se nalazi u boci i može se nakon konzumacije likera koristiti kao dodatak sladoledu ili slasticama.

 • Imelica

  7.30 (55.00 kn)19.25 (145.04 kn)

  Baza za IMELICU je naša vrhunska rakija lozovača koja nastaje strogo kontroliranom fermentacijom od najkvalitetnijih plodova vinove loze, djelovanjem posebno selektiranih voćnih kvasaca, a zatim se pažljivo radi fina destilacija. Proizvodi se na tradicionalan način bez dodataka umjetnih aroma. U ovoj slatkoj varijanti rakije "Biske" se sljubljuje lozovača oplemenjena listom imele sa najfinijem medom od bagrema što ujedinjuje karakteristična organoleptička svojstva svih sastojaka.

 • Medežija

  3.31 (24.94 kn)19.25 (145.04 kn)

  Baza ove vrhunska rakije je naša lozovača koja nastaje strogo kontroliranom fermentacijom od najkvalitetnijeg grožđa, djelovanjem posebno selektiranih voćnih kvasaca, a zatim se pažljivo radi fina destilacija. Proizvodi se na tradicionalan način po starom receptu uz dodatak 26 vrsta autohtonih ljekovitih trava i lista imele (biske). U pravilu, rakija prije konzumiranja zrije jednu godinu kako bi dobila karakteristična organoleptička svojstva. Naša je "MEDEŽIJA" na ovogodišnjoj 21. smotri domaćih rakija u Humu odlikovana zlatnom medaljom.

 • Medica

  3.31 (24.94 kn)19.25 (145.04 kn)

  Baza za medicu je naša vrhunska lozovača koja nastaje strogo kontroliranom fermentacijom od najkvalitetnijih plodova vinove loze, djelovanjem posebno selektiranih voćnih kvasaca, a zatim se pažljivo provodi fina destilacija. Proizvodi se na tradicionalan način sjedinjenjem naše rakije lozovače isključivo sa najfinijem medom od bagrema bez dodataka drugih aroma. U pravilu, medica prije konzumiranja zrije 6 mjeseci kako bi dobila karakteristična organoleptička svojstva.

 • Mediteran

  3.31 (24.94 kn)19.25 (145.04 kn)
  Naša kreacija "Mediteran" ili liker od Terana spoj je vrhunske lozovače dobivena destilacijom najkvalitetnijih plodova vinove loze i reduciranog kvalitetnog vina sorte Teran uz dodatak svježih agruma i prirodnih začina. Proizvodi se na tradicionalan način bez dodataka umjetnih aroma i bojila a zaslađuje se isključivo sa bagremovim medom.
 • Muškatina

  7.30 (55.00 kn)19.25 (145.04 kn)

  Ova vrhunska rakija lozovača nastaje strogo kontroliranom fermentacijom od najkvalitetnije selekcije grožđa sorte muskat žuti, djelovanjem posebno selektiranih voćnih kvasaca i pažljivom finom destilacijom. Naša se "Muškatina" proizvodi na tradicionalan način i prije konzumiranja zrije jednu godinu kako bi dobila karakteristična organoleptička svojstva koja nastaju zahvaljujući tipične arome muskatnog grožđa. Konstantno je nagrađivana već dugi niz godina na regionalnim natjecanjima i smotrama.

 • Orahovac

  7.30 (55.00 kn)19.25 (145.04 kn)

  Baza ovog likera je vrhunska rakija koja nastaje strogo kontroliranom fermentacijom od najkvalitetnijih svježih plodova, djelovanjem posebno selektiranih voćnih kvasaca, a zatim se pažljivo radi fina destilacija. U pravilu, rakija prije konzumiranja zrije jednu godinu kako bi dobila karakteristična organoleptička svojstva a da bi se zatim oplemenila bagremovim medom i zelenim orasima uz dodatak prirodnih sastojaka i začina po receptu naših "Nonića". Na ovogodišnjoj 21. smotri domaćih rakija u Humu je ISTARSKA KAPLJICA ORAHOVAC odlikovan zlatnom medaljom.

 • Rakija

  3.31 (24.94 kn)19.25 (145.04 kn)

  Ova vrhunska rakija lozovača nastaje strogo kontroliranom fermentacijom od najkvalitetnijeg grožđa, djelovanjem posebno selektiranih voćnih kvasaca, a zatim se pažljivo radi fina destilacija. Proizvodi se na tradicionalan način i u pravilu prije konzumiranja zrije jednu godinu kako bi dobila karakteristična organoleptička svojstva. Na ovogodišnjoj 21. smotri domaćih rakija u Humu je nagrađivana zlatnom medaljom što je nastavak u dobivanju priznanja koje traje dugi niz godina a time se garantira vrhunska kvaliteta naših likera za čiju se proizvodnju upravo koristi ova rakija.

 • Sambukina

  7.30 (55.00 kn)19.25 (145.04 kn)

  Sambukina je spoj vrhunske rakije lozovače nastale strogo kontroliranom fermentacijom i zatim destilacijom od najkvalitetnijih plodova vinove loze, sa najfinijem medom od bagrema uz dodatak svježe ubranog cvijeta bazge. Proizvodnja na tradicionalan način bez dodataka šećera, umjetnih aroma i bojila čini ga izuzetnim likerom omiljenim posebno među ljubiteljima bazge zbog svojih izrazito karakterističnih organoleptičkih svojstva.

 • Tartufo

  12.61 (95.01 kn)23.89 (180.00 kn)
  Baza ovog likera je vrhunska rakija koja nastaje strogo kontroliranom fermentacijom od najkvalitetnijih svježih plodova, djelovanjem posebno selektiranih voćnih kvasaca, a zatim se pažljivo radi fina destilacija. U pravilu, rakija prije konzumiranja zrije jednu godinu kako bi dobila karakteristična organoleptička svojstva a da bi se zatim oplemenila bagremovim medom i tartufom. Na ovogodišnjoj 21. smotri domaćih rakija u Humu je ISTARSKA KAPLJICA TARTUFO odlikovana zlatnom medaljom.

Naslov

Go to Top